9 znakova da mu se sviđaš

Samo zato što ti nikada nije otvoreno rekao da mu se sviđaš, ne znači da nije tako. Ne bi vjerovala ali ponekad su i dečki mali sramežljivci koji nisu uvijek sigurni u sebe zbog čega ti možda ne daju jasno do znanja da te žele.

Maleni znakovi i određeni načini ponašanja mogu ga odati. Vrijeme je da se pretvoriš u detektivku i počneš obraćati pažnju na sitnice kao što su:

9-znakova-da-mu-se-sviđaš

 1. Pogled

Oči su zaista ogledalo duše, a pogled govori sve što želiš znati. Ako ti je potpuno posvećen kada pričaš i pogled mu je upravo na tvojim očima, to znači da ga zanima što mu govoriš, a već iz toga možeš zaključiti da je zainteresiran za tebe. Ako želiš biti sigurna, testiraj ga: sljedeći put kada ćete pričati, usput spomeni nekog drugog dečka i naglasi što ti se sviđa kod njega. Ukoliko će mu reakcija biti takoreći čudna (zbunjenost, pa čak možda i ljubomora), znati ćeš na čemu si.

 

 1. Ruke

Kao i svi ljudi, momci se nekada mogu ponašati malo rezervirano. To izgleda tako da su njegove ruke uvijek uz njegovo tijelo – u džepovima, prekrižene itd. Ako puno gestikulira kada priča s tobom, to znači da se trudi i želi da shvatiš što ti pokušava reći.

 

 1. Hod

Ukoliko kraj tebe hoda sporije nego inače, to znači da želi provesti što više vremena u tvojem društvu (a sama činjenica da uživa pokraj tebe nam govori sve, zar ne?). Osim toga, obrati pažnju i na sljedeće: ako te prati kući, hoće li te otpratiti do ulaza, hoće li odugovlačiti oproštaj i možda zagrliti (ili čak poljubiti!).

 

 1. Dodir

Primjećuješ li da često traži razloge da ostvari neku vrstu fizičkog kontakta s tobom (kao npr. zagrljaj, dodirivanje ruke ili bilo što drugo)? Zašto onda još uvijek sumnjaš u to sviđaš li mu se?

 

 1. Vrijeme

Dečko kojem se sviđaš htjet će provesti što više vremena s tobom. Zvat će te na spojeve, u šetnju, na kavu/sladoled, u kino pa možda čak samo na razgovor u parku ili negdje u prirodi. Uvijek će pronaći vremena za tebe i pobrinut će se da je i tebi lijepo s njim.

 

 1. Teme razgovora

Ispituje te o prošlim vezama, želi znati što te usrećuje (i zapamti to), zanimaju ga tvoje životne ambicije i što želiš postati jednog dana itd? Ako ti naglasi da želi posjetiti neki festival ili pogledati neki film, možda te na indirektan način poziva da mu se pridružiš. Još neka ti nekada naglasi da te se sjetio jer je vidio nešto što ga je podsjetilo na tebe, curo, na konju si.

 

 1. Ljubomora

Vjerovatno ti neće uvijek otvoreno reći da mu smeta što si zagrlila nekog drugog dečka (pa bio on samo prijatelj) ali neće moći sakriti ljubomoru. Bilo to tako da ti kaže da mu se iz nekog razloga taj tvoj frend ne sviđa ili ako će naglo postati hladan prema tebi, znaš zašto je tako.

 

 1. Prijatelji

Jesi li možda primjetila da njegovi frendovi znaju jako puno toga o tebi? Vjeruj, i dečki međusobno pričaju o onome što im je bitno, stoga ako je frendovima već pričao nešto za tebe (pa bilo to samo da se vidite tu i tamo), postaješ mu bitan dio života.

 

 1. Izgled

Naravno da ti za njega želiš izgledati lijepo, zašto ne bi i on za tebe? Obrati pažnju na to je li možda nekad obukao košulju i je li mu kosa izgledala urednije kada se išao naći s tobom. Također, nikako nemoj zanemariti miris – možda je taj parfem kupio baš zbog tebe.

 

16.04.2015 Franka Gazdek

Odgovor "9 znakova da mu se sviđaš"

 1. Maja  4. Srpanj 2016 u 12:47

  Svida mi se jedan decko. Stariji je od mene 3 godine, je li to puno razlike u godinama? Nismo cesto sami, ali jesmo u drustvu mojih i njegovih prijatelja. On trenira nogomet i imam osjecaj da se malo pravi vazan s tim kada je u blizini mene. Cesto i bulji u mene. Je li to znak? Moja kuca je odmah pored igralista gdje je on sa prijateljima sutirao loptu. 4 puta je loptu sutnuo u moje dvoriste i ja sam isla po nju. Da li je to znak? Je li zelio da mi dotakne ruku dok mu budem dodavala loptu? Prijateljica mi je rekla da je citavo vrijeme gledao u mene dok sam isla po loptu. No ne dopisujemo se, ne pricamo toliko i ne lajkuje mi slike. Da li mu se svidam ili ne??

  Odgovori

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.