Dobitnik 63 milijuna dolara na lutriji ima još nekoliko sati da se javi ili ostaje bez nagrade!

Ogroman novac još uvijek nije dobio vlasnika. Lutriji preostalo još sasvim malo vremena da objavi kako se dobitnik nije javio...

lutrija

Osoba koja je na Kalifirnijskoj lutriji pogodila sve brojeve i osvojila 63 milijuna dolara nije se javla i prema službenicima Lutrije preostaje joj još samo nekoliko sati da se javi i podigne nagradu ili njen listić postaje potpuno bezvrijedan.

Istina je možda malo “dublja voda” jer je Brandy Miliner navodno predala listić lutriji poslije izvlačenja koje je obavljeno još 7. kolovoza prošle godine. Nekoliko mjeseci kasnije primila je pismo o tome kako je komisija lutrije ustvrdila da je listić previše oštećen i da zbog toga novac neće biti isplaćen.  Čini se da će sretno-nesretna dobitnica zadovoljštinu morati potražiti na sudu.

Ako uspije, može da izabrati hoće li 63 miliona dolara dobijati u ratama tokom 30 godina ili će odjednom podići “manju” sumu od 39,9 milijuna dolara, ne računajući porez.

Kakav horor 🙂

 

Službeno Kalifornijskoj lutriji preostalo je još samo vrlo kratko vrijeme da i službeno objavi dobitnu kombinaciju brojeva kao ne izvučenu.

Ako Kalfornijska lutrija uspije u naumu da zadrži novac zbog nepravilnosti pronađenih na dobitnom listiću novac se preusmjerava automatski u državne škole.

Čini se da u tom slučaju Brandy Miliner neće moći reći “nisum školuvala” 🙂 .

 

 


Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.

pokidano