Poreč Open Air festival 2017.

Poreč Open Air Festival i ove godine donosi program prepun dobre zabave, glazbe, ali i hrane, čime jamči ugodno provedeno vrijeme za sve posjetitelje...

Poreč Open Air Festival 2017. održava se od 23. lipnja do 16. rujna, koji donosi više od 100 festivalskih događanja. Program je besplatan za sve dobne skupine posjetitelja.

Sam festival održava se na ulicama, trgovima grada Poreča i na otočiću Sv. Nikola. Imati ćete priliku uživati u kino projekcijama, predstavama na otvorenom, glazbenim izvedbama…

Poreč Open Air Festival 2017.

 

Od zvijezda festival će posjetiti poznati Will Smith, a od glazbenika i DJ-a na festivalu će sovje hitove izvesti Dj Jazzy Jeff, engleski DJ Duke Dumont, britanski reper Tinie Tempah, Oliver Heldens iz Nizozemske, DJ dvojac iz Belgije Like Mike i Dimitri Vegas, još jedan Dj duo R3wire & Varski.

 

Osim toga 25. i 26. kolovoza, na festival dolazi televizija MTV sa svojim izdanjem MTV Summerblast. Novi program festivala je World Stage u sklopu kojega će atraktivne koncerte izvoditi vodeći svjetski tribute bendovi. Uz dobru glazbu i zabavu  organiziran je i Tunalicious street food 15. i 16. rujna na kojemu će se spremati jela od svježe ulovljene tune.

Festival se zatvara 16. rujna besplatnim koncertom Gibonnia na ljetnoj pozornici na rivi.

Sponzor, pokretač i partner Open Air Festivala Poreč je Valamar Riviera.

A. B.

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.