Što kupiti na sniženjima?

Kao što si zasigurno i primijetio, u tijeku su velika zimska sniženja najrazličitijeg asortimana potrošne robe, od odjeće, obuće pa sve do namještaja i božićnih ukrasa. 

što-kupiti-na-sniženjimaUpravo je zato ovo pravo vrijeme za obilazak dućana i kupnju odjeće i obuće koju si inače možda i ne bismo mogli priuštiti. Naime, neke trgovine svoj su asortiman snizile čak za 70 %, a to je prilika koju svakako treba iskoristiti. Iako si zasigurno već bacio oko na nešto što ti se sviđa, razmisli o tome što  zaista želiš i što ti zaista treba. Niske cijene mogu biti vrlo privlačne, no isto tako upravo zbog njih često kupujemo i nekvalitetnu odjeću ili ono što nam zapravo ni ne treba.

Prije nego što se s prijateljima ili roditeljima uputiš u šoping, pročitaj vodič koji donosimo u nastavku o onome što se zaista isplati kupiti na ovosezonskim sniženjima.

Zimski kaput ili zimska jakna

Zimski kaput ili zimska jakna obično u trgovinama imaju cijenu od nekoliko stotina pa čak i do nekoliko tisuća kuna, no sada je moguće pronaći vrlo moderne jakne, parke i kapute već po dvjestotinjak kuna. Čak i ako imaš jaknu od prošle godine, ovo je dobro ulaganje za iduću zimu. Tada ćeš biti bez brige jer ćeš biti spreman za hladne dane, a i kućni budžet tvojih roditelja će moći odahnuti.

Biraj jednostavnije  i neutralnije boje koje ćeš i iduće godine moći kombinirati sa svojim stilom. Možda se sada čini zgodnim napokon uhvatiti na sniženju tamno ružičastu jaknu kakvu ima Maja iz 8.b, no zapitaj se hoće li ti se to zaista sviđati i nakon nekoliko mjeseci ili pak iduće zime kada to bude samo nekadašnji trend.

Tenisice

Gotovo svi dućani s obućom trenutno imaju velika sniženja od 30 do 70%. Ako već dugo želiš popularne starke ili najkice, sada je prava prilika jer sniženja donose uštedu od 200 do 300 kuna za jedan par. Dakako, one se tijekom zime ne mogu nositi, no kada se jave prvi glasnici proljeća, bit ćete spreman. Osim toga, kvalitetne tenisice mogu se kombinirati gotovo na sve. Prigodne su za školu, mogu se nositi na traperice ili suknje, a ujedno su i udobne.

 

Kvalitetne traperice

Traperice u svim bojama i oblicima neizostavni su dio ormara svakog adolescenta, a ovi su dani idealni da ugrabiš one koje već dugo želiš, ali ti je mama do sada govorila da možeš zaboraviti na njih. Sada se već i markirane traperice mogu nabaviti za dvjestotinjak kuna, a one u high street dućanima i za mnogo manje.

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.