Zabavno

KVIZ – Koji si filmski žanr?

KVIZ – Koji si filmski žanr?

Filmovi su jedan od omiljenih načina za bijeg iz svakodnevnog života i prilika za ulazak u neki drugi svijet. Što ti najviše voliš u filmovima, zaljubljivati se s likovima, proživljavati stresne situacije i spašavati dan ili ići na ekspediciju s polarnim medvjedima? Otkrij u ovom kvizu koji žanr ti najbolje pristaje!  


KVIZ – Idealan grad za tvoj život?

KVIZ – Idealan grad za tvoj život?

Kviz – idealan grad za život. Koji bi ti grad najviše “legao” po karakteru? Svatko od nas je poseban. Jasno je da život u Tokiju nije sličan životu u Rimu. Riješi zanimljivi kviz i saznaj koji gradovi bi ti najviše odgovarali po karakteru.


KVIZ – Jesi li šopingholičarka?

KVIZ – Jesi li šopingholičarka?

Misliš li da si ovisna o šopingu? Smatraš da nikad nemaš što za odjenuti pored dupkom punog ormara? Trošiš li najviše novca na šoping? Ta i mnoga druga pitanja možeš razjasniti uz pomoć ovog kratkog testa. Otkrij trebaš li se zabrinuti ili si sasvim odmjerena osoba koja kupuje kad joj što treba.  


Kviz – Tko je tvoja modna blizanka u svijetu slavnih?

Kviz – Tko je tvoja modna blizanka u svijetu slavnih?

Tko je tvoja blizanka u svijetu slavnih? Zanima te kojoj od slavnih ljepotica najviše modno sličiš? Imaš li zvjezdani uzor ili te jednostavno zanima čiji bi zvjezdani stil možda bilo dobro kopirati? Možda neki celebrity ormar sadrži baš krpice po tvom ukusu, saznaj u našem testu, možda se iznenadiš! Počni riješavati test!  


pokidano