WordCamp Zagreb 2017.

Okupljanje WordPress zajednice po prvi puta se održava u Zagrebu i vjeruje se kako će imati najveći broj sudionika do sada...

WordCamp Zagreb 2017. je u organizaciji hrvatske WordPress zajednice u suradnji s WordPress Foundation, čija je zadaća briga o razvoju WordPressa.

Ove godine okupljanje WordPress zajednice po prvi puta se održava u Zagrebu, u vremenskom periodu od 1. do 3. rujna 2017. godine, WordCamp 2015. godine održan je u Rijeci, a 2016. godine u Splitu.

WordCamp Zagreb 2017.

Vjeruje se kako će ovogodišnje okupljanje WordPress zajednice u Zagrebu okupiti najveći broj sudionika do sada, a što potvrđuje i veliki interes za prijavama na WordCamp, ali i besplatnim radionicama koje će se održati u sklopu WordCampa.

Radionice su svojom tematikom vezane za WordPress, ali i za internet marketing i analitiku. Također će biti održane i WordPress radionice za djecu, na engleskom i hrvatskom jeziku.

Središnji konferencijski dan je 2. rujna, koji će biti ispunjen predavanjima domaćih i međunarodnih predavača. Treći i posljednji dan WordCampa rezerviran je za one koji razvijaju WordPress i prilika je za razmjenu iskustava.

A. B.

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.