Trikovi koji će ti pomoći da na niskim temperaturama izgledaš odlično

Pred nama su najhladniji zimski dani, a u tim je danima teže izgledati modno osvješteno i dotjerano kao inače. ...

 

zimaIpak, uz pomoć trikova koje donosimo u nastavku i to će postati moguće. Bez obzira na to ideš li na predavanje, u kino ili pak na kavu s prijateljima, izgledat ćeš odlično i, što je najvažnije, neće ti biti hladno.

Trikovi koji će ti pomoći da i na niskim temperaturama izgledaš odlično:

Neka ti ruke uvijek budu ugrijane

Nošenje rukavica ponekad se može činiti zamorno, no neophodno je da ti na niskim temperaturama koža ne bi popucala od hladnoće. Osim toga, u trgovinama se mogu naći u zaista svim bojama i dezenima pa možeš birati. Ako  pak se ni na vanjskim zimskim temperaturama ne možeš odvojiti od svog smartphonea, postoje i rukavice čiji su vršci osmišljeni posebno za dodirivanje ekrana na mobitelima i tabletima.

Laganu kožnu jaknu stavi ispod kaputa

Slojevitost je ključna kada je u pitanju zimska moda, a kako bi ti bilo još toplije, slobodno kombiniraš kratku kožnu (ili traper) jaknicu sa zimskim kaputom. Zimski kaputi obično nisu osmišljeni za debele minuse pa se njihovo nošenje ne može ni zamisliti bez slojevitosti. Osim što će ti biti daleko toplije, izgledat ćeš urbano i kada skineš kaput.

Najlonke i čarape tvoji su najbolji prijatelji

Debele najlonke ili grilonke neka se obavezno nađu u tvom ormaru. Svaki izlazak bez njih na vanjske minuse može ozbiljno naštetiti tvojem zdravlju, posebno mjehuru i jajnicima. Osim toga, slatke grilonke raznih uzoraka možeš kombinirati s haljinama i suknjama. Što se tiče čarapa, najbolje je da tijekom zime pamučne čarape zamijeniš vunenima jer će te daleko bolje grijati.

Šareni debeli puloveri

Trgovine su preplavljene puloverima svih boja i uzoraka, a kako su upravo u tijeku velika sezonska sniženja, pravo je vrijeme da to iskoristiš. Rijetko koja druga odjeća može ugrijati kao kvalitetni, debeli pulover, a uz dodatak statement ogrlica izgledat će vrlo profinjeno u svim situacijama.

Nikuda bez potkošulje

Iako ti možda bakini i mamini savjeti o obaveznom nošenju potkošulje idu na živce, moramo ti reći da su one ipak u pravu. Ako i nis fan potkošulji, trebala bi ih nositi barem tijekom najhladnijih dana jer u suprotnom može doći do ozbiljnih zdravstvenih problema, posebno onih vezanih uz mokraćni sustav. Dakako, nošenje potkošulje ne znači da moraš nositi samo one bijele i osjećati se kao da imaš sto godina. Ubaci šarenilo i prilagodi boju ostatku svoje modne kombinacije. Uskladi ih s donjim rubljem i čarapama i odmah ćeš se osjećati bolje.

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.