Kako učiniti da te pozove na spoj

Sviđa ti se neki dečko ali ne znaš kako ga pozvati van? Postoji nekoliko asova koje možeš izvući iz rukava i to tako da će na kraju on tebe pozvati na spoj.

Kako učiniti da te pozove na spoj

Prije svega moraš zapamtiti da ne smiješ biti previše očita i pokazati mu da si luda za njim. Pokaži mu da ti se sviđa ali ne idi do granice u kojoj će pomisliti da ga trebaš. Možda će te u početku i htjeti pozvati van, no kada vidi da si zainteresiranija za njega negoli je on za tebe, odustat će ili, u najboljem slučaju, usporiti.

Već spomenuti “trikovi, asovi u rukavu” ovdje su kako bi mu “usadili” ideju vas dvoje zajedno i, ukratko, počet će te gledati na taj način.

 1. “A baš bi bili slatki par”

Nagovori neku svoju frendicu da, sljedeći put kad će se druškat s vama, kaže u nekom trenu kako bi ti i tvoja simpatija bili baš lijepi skupa. No, nemoj na to odgovarati sa najjačim mogućim entuzijazmom već se samo zagonetno nasmiješi.

 1. Slobodno i ti njega pozoveš negdje

Ako si već napravila planove za vikend s frendovima i/ili frendica, spomeni mu to usputno u razgovoru i pozovi ga da vam se pridruži. Na taj način ga nisi službeno pozvala na spojak, ali zbog tog malog koraka ćeš mu porasti u očima.

 1. Pokušaj se pozvati sama

U redu, ovo zvuči pomalo očajno, ali ne mora tako ispasti. Ako ti počne pričati o svojim planovima za vikend jednostavno spomeni kako si i ti oduvijek htjela to probati (npr. kuglanje). Dakako, ovo će funkcionirati samo ako vam se interesi poklapaju. Tako da budi oprezna.

 1. Daj mu do znanja gdje te može pronaći

Ako živite jedno blizu drugog, moguće da posjećujete ista mjesta. Ukoliko postoji neki kafić gdje voliš provoditi vrijeme svaki dan poslije škole ili treninga ili vikendom, reci mu to. Nikada ne znaš, možda se jednom pojavi.

 1. “Iskoristi” frenda

Ukoliko si u jako dobrim odnosima s nekim od njegovih frendova, zamoli ga da mu u šali kaže kako je očito da mu se sviđaš i neka ga pita hoće li ikada steći hrabrosti da učini prvi korak i da ti do znanja da te želi. Dakako, ne smije biti previše očito zbog čega se zaista mora činiti kako ga samo bez ikakvog posebnog razloga zafrkava za tebe.
Ovaj potez zahtjeva nešto popratnog rizika jer ne možeš biti sto posto sigurna da te frend neće odati i reći tvojoj simpatiji što si ga zamolila ili da ovaj neće prokužiti što se događa, stoga dobro razmisli prije nego što se odlučiš za to.

 1. Budi hrabra

Naravno, možda si baš naletjela na dečka koji je presramežljiv da ikada učini prvi korak što ti ne ostavlja drugi izbor osim da ga sama pozoveš van. Da bi bila što sigurnija da će pristati, nemoj navaljivati niti požurivati. Upoznajte se i isprva opušteno provodite vrijeme zajedno, najbolje u društvu. Kada osjetiš da mu se zaista sviđaš, poduzmi nešto.

 

13.04.2015 Franka Gazdek

Odgovor "Kako učiniti da te pozove na spoj"

 1. vp  1. Listopad 2016 u 13:55

  huh a kako on je lijep i sve to al nikako doc do njeg

  Odgovori

Odgovorite

Vaš mail neće biti javan.